Kattopläkkärit – kattojen asiantuntija

Kattoremontti

Kattopalvelumme

Katon pinnoitus kohentaa talon ulkonäköä, nostaa asunnon arvoa ja muodostaa mm. tiilelle tai mineriitille suojaavan pinnan.

Katto­pinnoitus

Jos katto vaatii remonttia, voidaan se myös pinnoittaa.. Kattopinnoitus mm. lisää katon käyttöikää jopa 15 vuodella, sekä pitää katon paremmin puhtaana sammaleista sekä roskista, luo kattoon vettähylkivän pinnan sekä myöskin parantaa katon uv-säteilyn sietokykyä. Pinnoituksen voi valita värillisenä, jolloin myös katon ulkonäkö muuttuu lähes uudenveroisen näköiseksi.

Kattopesu- ja puhdistus

Kattopläkkäreiltä saat myös säännöllisen katon pesun sekä puhdistuksen, jotka ovat tärkeä osa katon huoltoa. Tehokkaalla pesulla katosta saadaan irti kasvustot ja roskat, ja samalla luodaan hyvä pohja mahdolliselle pinnoitukselle ja maalaukselle. Kun katto vielä käsitellään suoja-aineella, katolla on vettä, likaa sekä kasvustoa hylkivä pinta.

Katto­maalaus

Katon pinnoitusten lisäksi Kattopläkkärit tekevät myös kattomaalauksia. Meillä on monipuolinen, laadukas valikoima, joka on suunniteltu kestämään pohjoisen vaativia sääolosuhteita.

Katto­remontti

Katto­remontti. Kun huolto ei enää riitä, on järkevintä vaihtaa katto uuteen. Kattopläkkäreiltä saat kattoremontit kaikkine purku- ja kateasen­nuksineen takuutyönä. Asennamme myös kattoturva­tuotteet ja sadevesi­järjestelmät sovitussa aikataulussa ja siivoamme tietysti jälkemme lähtiessämme pois.

Kattoremontti nostaa kiinteistösi arvoa sekä suojaa taloasi tuulelta ja tuiskeelta!

Olipa mielessäsi sitten peltikatto, kuparikatto  tai konesaumakatto pieneen tai suurempaan kohteeseen, me hoidamme urakan aikatauluja, sekä hyviä työtapoja noudattaen. Kuntokartoituksen yhteydessä käymme sinulle tarkasti läpi kattosi nykyisen kunnon sekä annamme sinulle tarjouksen kattoremontin toteutuksesta. Katon kuntokartoitus ei kuitenkaan sido sinua mihinkään. Muista hyödyntää kotitalousvähennys. Voit kysyä lisää meiltä, tai lukea aiheesta verottajan sivuilta!