Kattopläkkärit – kattojen asiantuntija

Kattoremontti

Katto suojaa talosi

Vanhojen saumakattojen uusiminen on sijoitus, joka suojaa talon rakenteita

Kattoremontti kannattaa toteuttaa hyvissä ajoin; jos katon annetaan rapistua liikaa, sen seurauksena saattaa olla suuriakin vaurioita talon rakenteille. Meiltä saat kokonaisvaltaiset kattoremonttipalvelut, toteutamme kattoremontit Etelä-Suomen alueella ammattitaitoisesti ja vuosikymmenten kokemuksella!

Kattopläkkärit ovat erikoistuneet pientalojen ja taloyhtiöiden kattojen korjauksiin, huoltoihin ja remontteihin. Meiltä hoituu niin pienet kuin suuretkin kattoremontit vanhan katon purkamisesta aina loppusiivoukseen asti.

Milloin kattoremontti on ajankohtainen?

Yksi varma merkki siitä, että kattoremontti on ajankohtainen on se, että vettä pääsee sisälle tai talon rakenteisiin. Sulamis- ja sadevesien tulee normaalisti kulkeutua katolta hallitusti katolta sadevesijärjestelmien kautta viemäreihin. Jos vesi pääsee rakenteisiin, on katossa korjattavaa.

Katon huono tuulettuvuus jättää usein kosteutta katon alapuolelle.

Tämä on myös korjaustarpeen merkki ja vahingoittaa pahimmillaan katon rakenteita.

Alusrakenteiden tulee aina olla kuivat ja ilmankierron tulee olla toimiva koko alakaton alla sekä sisään, että ulos.

Katon hilseily, ruoste, kuprut, jääpuikot talvella, painaumat katossa, alapohjaan muodostunut jää pakkasella sekä alapohjan rikkonaisuus ovat merkkejä, jotka pitää tarkistaa ja jotka kertovat uuden katon tarpeellisuudesta.

Katon kunto kannattaaa tarkastaa kerran vuodessa

Saat meiltä maksuttoman kuntokartoituksen ja selkeät neuvot kuinka edetä ja tiedon katon oikeasta kunnosta. Saat meiltä varmuuden siitä, ovatko saumat kunnossa, ovatko läpiviennit, ruuvit ja liitokset katolla ja kattoturvatuoteissa sekä sadevesijärjestelmissä kunnolla kiinni. Huonokuntoinen katto voi altistaa koko talon esimerkiksi kosteusvaurioille: katon kuntoa kannattaa seurata säännöllisesti. Myös laadukas katto ikääntyy ja saattaa kärsiä sääolosuhteiden aiheuttamista vaurioista, kattoremontilla voidaan välttää kosteusvaurioiden aiheuttamat terveydelle haitalliset sisäilmaongelmat.

Kattoremontti nostaa kiinteistösi arvoa sekä suojaa taloasi tuulelta ja tuiskeelta!

Olipa mielessäsi sitten peltikatto, kuparikatto  tai konesaumakatto pieneen tai suurempaan kohteeseen, me hoidamme urakan aikatauluja, sekä hyviä työtapoja noudattaen. Kuntokartoituksen yhteydessä käymme sinulle tarkasti läpi kattosi nykyisen kunnon sekä annamme sinulle tarjouksen kattoremontin toteutuksesta. Katon kuntokartoitus ei kuitenkaan sido sinua mihinkään. Muista hyödyntää kotitalousvähennys. Voit kysyä lisää meiltä, tai lukea aiheesta verottajan sivuilta!