Kattopläkkärit – kattojen asiantuntija

Kattoremontti

Peltikatto

Saat meiltä peltikatot asennettuna uudisrakennuksiin ja saneerauskohteisiin avaimet käteen -periaatteella.

Ammattitaitomme ja kokemuksemme on vankka, meiltä löytyy yli 20 vuoden kokemus erilaisten kattojen asennuksista. Tarjoamme täydellisen peltikattokokonaisuuden lisätöineen ja viimeistelyineen. Peltikatto on usein toimiva vaihtoehto tiilikatolle.

Peltikatot monipuolisesti eri kohteisiin

Peltikattotyypit ja -mallit eroavat toisistaan teknisiltä ominaisuuksiltaan sekä ulkonäöllisesti. Yhtä ainutta oikeaa katemateriaalia tietylle katolle ei ole olemassa, yleensä hyviä vaihtoehtoja on enemmän kuin yksi. Suosittelemme asiakkaalle katolle mielestämme sopivinta materiaalia. Joskus myös rakenteet rajaavat joitain vaihtoehtoja pois.

Kattomateriaalin valinta

Kattomateriaalin valintaan vaikuttavat talon sijainti, sen ympäristö sekä asukkaiden mielipiteet ja mieltymykset. Sopivan peltikattotyypin löytäminen onkin yleensä kompromissi, jossa otetaan huomioon niin tuotteen ulkonäkö kuin tekniset ominaisuudet, esimerkiksi katon kaltevuus vaikuttaa kattomateriaalin ja -profiilin valintaan. Voit luottaa kattomateriaalin valinnassa meihin ja yli 20 vuoden kokemukseemme.

Kattoremontti nostaa kiinteistösi arvoa sekä suojaa taloasi tuulelta ja tuiskeelta!

Olipa mielessäsi sitten peltikatto, kuparikatto  tai konesaumakatto pieneen tai suurempaan kohteeseen, me hoidamme urakan aikatauluja, sekä hyviä työtapoja noudattaen. Kuntokartoituksen yhteydessä käymme sinulle tarkasti läpi kattosi nykyisen kunnon sekä annamme sinulle tarjouksen kattoremontin toteutuksesta. Katon kuntokartoitus ei kuitenkaan sido sinua mihinkään. Muista hyödyntää kotitalousvähennys. Voit kysyä lisää meiltä, tai lukea aiheesta verottajan sivuilta!