Kattopläkkärit – kattojen asiantuntija

Kattopläkkärit

Yritys

Kattopläkkärit Oy on vuonna 1998 perustettu kone­saumattujen pelti­kattojen asiantuntija­yritys. Yrityksen perustajalla, Seppo Savolaisella, on alalta jo 40 vuoden kokemus.

Teemme sekä uudis- että saneerauskohteet avaimet käteen periaatteella tai asiakkaan toiveiden mukaisesti.

Palveluihimme kuuluvat mm.

  • vanhan katteen purku
  • kirvestyöt (Kattotuolien lahovaurioiden korjaus, katon oikaisu, riittävän tuuletuksen toteutus sekä aluslaudoitus)
  • uuden konesaumatun peltikaton asennus
Vahvuuksiamme ovat erityisesti konesaumatut katot jalkarännein. Teemme myös kuparikattoja ja saumapeltikattoja sekä muut rakennuspeltityöt. Vankka ammattitaito ja takuu laadusta kuuluvat yrityksemme periaatteisiin. Työmme teemme sovitussa aikataulussa ja sovituin ehdoin. Kattopläkkärit Oy toimii Päijät-Hämeen ja Uudenmaan alueella.

Ota yhteyttä ja tilaa ilmainen kuntotarkastus ja hinta-arvio uudelle katolle joka ei vuoda ja näyttää hyvältä!

Kattopläkkäreille töihin?

Tarjolla töitä kattopeltimiehille.

Oletko ammattitaitoinen peltikatontekijä? Tai oletko ehkä vielä uran alkuvaiheessa, mutta haaveilet peltikatontekijän urasta? Jos asenne on kunnossa niin ota yhteyttä joko sähköpostitse, puhelimitse tai yhteydenottolomakkeen kautta!

Kattopläkkäreille töihin?

Tarjolla töitä kattopeltimiehille. Oletko ammattitaitoinen petikatontekijä? Tai oletko ehkä vielä uran alkuvaiheessa, mutta haaveilet peltikatontekijän urasta? Jos asenne on kunnossa niin ota yhteyttä joko sähköpostitse, puhelimitse tai yhteydenottolomakkeen kautta!

Asiakkaanamme saat yksityiskohtaiset ohjeet katon huoltoon räätälöitynä juuri sinun katollesi. Kattopläkkärit Oy hoitaa myös katon huollot tarvittaessa.